• Okse/kalv
  • GRIS
  • Lorem ipsum

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam
    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.

    sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

    At vero eos et accusam et justo duo. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum.

  • Vildt
  • Vildt

    Med vildt på menuen kan du præsentere dine gæster for smagfulde udskæringer af dyr fra den danske natur. Vi ønsker nemlig at inspirere til at servere flere danske råvarer i sæson, og med vildtkød kan du nemt sætte sæsonaktuelle serveringer på menuen.

    Vores sortiment af fersk vildt følger den danske sæson, og vi modtager vores udskæringer fra Kivan Food, som er vores faste leverandør af vildtkød af højeste kvalitet. I vores sortiment finder du både krondyr, dådyr, rådyr, fasan, gråand, hare og skovdue.

    Vildtkød har en karakteristisk mørk farve og en intens smag. Du kan med fordel servere det med sæsonaktuelle grøntsager så som rodfrugter, kål, krydderurter og bær.

  • DET ANATOMISKE ANSVAR
  • Det anatomiske ansvar

    Som en naturlig del af konceptet Fantastisk Frisk Kød & Pålæg ønsker vi at tage ansvar for at sælge hele dyret. Dermed ønsker vi at skabe mulighed for at afsætte såvel de kendte som de mindre kendte, ureelle udskæringer. Vi kalder det vores anatomiske ansvar, hvilket i høj grad handler om at sikre en bedre udnyttelse af dyret, hvor alle udskæringer finder anvendelse.

    Vi ser en masse muligheder i netop de ureelle udskæringer, og vi ønsker at
    inspirere til, hvordan du i det professionelle køkken med fordel kan anvende
    dem i serveringerne. I den forbindelse kan du bl.a. finde inspiration i vores online opskriftsunivers, hvor vi har udviklet en række smagfulde opskrifter med afsæt i de mindre kendte udskæringer. Derudover underviser vi også i brugen af dem, så de bliver lettere at håndtere i køkkenet.

    Som sponsor har vi desuden inddraget udskæringerne i nogle af de større
    kokkekonkurrencer. Til Sol over Gudhjem har deltagere tidligere fået til opgave at tilberede en kalvebovklump – en lidt ukendt udskæring, som derfor var en spændende, kokkefaglig udfordring.

    Med vores anatomiske ansvar er det vores ønske at hjælpe vores kunder til at tænke i nye retninger, når det kommer til valg af udskæringer – det skaber både mindre madspild og gode spiseoplevelse, og så kan det skabe nye faglige udfordringer i køkkenet.

Støt op om Det Økologiske Spisemærke

Vær med til at støtte op om Det Økologiske Spisemærke, som blev reddet kort før jul. Spisemærket bidrager bl.a. til sundere og mere klimavenlige menuer på landets spisesteder.

SCAN OG VIND

Med din underskrift støtter du op om Det Økologiske Spisemærke, og du er med i konkurrencen om en middag for to på Sinatur Hotel Haraldskær.